Juli 2, 2020

Wat bezielt ons bij Therese-Skin Care Center?

‘Pap, waarom pakt die meneer in dat gele shirt de bal nooit af?’. ‘Omdat hij scheidsrechter is, jongen.’ ‘Mam, waarom kijk jij eigenlijk nooit naar voetbal?’. ‘Omdat ik ook Netflix kan kijken, lieverd.’. Zomaar wat herkenbare vragen die leergierige kids kunnen stellen. Als we eenmaal groot zijn, weten we zelf gek genoeg vaak niet eens waarom we doen wat we doen. Het beantwoorden van juist die vraag leverde ons verrassende inzichten op. En een reeks blogs.

Fascinatie

Om zelf antwoord te geven op de vraag waarom we ons ooit zijn gaan specialiseren in huidverbetering moesten we wel even graven in ons geheugen. We zijn namelijk al meer dan 30 jaar actief. Onze fascinatie voor de huid is ingegeven door het feit dat het niet alleen ons grootste orgaan is, maar ook het enige dat met het blote oog zichtbaar is. Daarnaast kampte Therese zelf in haar jonge jaren met huidproblemen. Zij weet daardoor maar al te goed wat een goede behandeling voor iemand kan betekenen en niet in de laatste plaats voor het zelfvertrouwen. Wat is er dan mooier om dat ook aan anderen te kunnen doorgeven?

Producten worden pas ‘wondermiddelen’ in de juiste handen

We konden ruwweg twee dingen doen: ofwel alleen producten verkopen, ofwel producten leveren als onderdeel van een gerichte, professionele behandeling. We kozen voor het laatste omdat de producten alleen dàn tot hun recht komen. Want hoe goed bepaalde producten ook zijn, het zijn geen wondermiddeltjes. Dat worden ze pas wanneer ze in deskundige handen zijn! Vandaar dat we sinds 1987 regelmatig trainingen volgen, zowel medisch gerichte trainingen door dermatologen als die bij onze leveranciers Mesoestetic en IMAGE Skincare. Met ‘we’ bedoel ik ook Marcel Prochnau die mij vijftien jaar geleden kwam versterken. En ik ben maar wàt blij met deze topper!    

Bekroning

Door onze opleiding en ervaring weten wij precies met welke mix van producten een individuele behandeling het meest effectief is en welke het meest geschikt zijn voor jouw huid. Dat heeft ons niet alleen de erkenning als gecertificeerd depigmentatiecentrum opgeleverd, maar ook vele jaren achtereen de Outstanding Performance Award van IMAGE Skincare. Deze hebben wij gekregen voor de uitstekende klantenadvisering, productkennis, behandelingen en het actief uitdragen van mogelijkheden voor alle huidtypen. De echte kroon op ons werk is echter het feit dat meerdere klanten als ruim dertig jaar bij ons over de vloer komen.

Nieuwe webshop

Sinds kort kunnen ook zij producten bestellen in onze webshop. Stuntprijzen zul je hier niet tegenkomen, maar waarom zou je beknibbelen op iets waar je je hele leven mee moet doen? Dat doe je bij de tandarts toch ook niet? We zijn dus supertrots op onze praktijk en volgen de ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet. Dat willen we graag met jou delen en dat gaan we doen in een reeks blogs die vaak serieus, maar zo nu en dan ook uitdagend of ronduit grappig zijn. Hou je mailbox de komende tijd dus scherp in de gaten…

Over Ons

Hi! Welkom op onze blog. Je kunt hier alles lezen over onze  behandelingen, producten en vooral advies en tips. We willen graag onze klanten zo goed mogelijk helpen met de juiste behandelingen en producten en dit doen we vanuit onze hart. We hopen dat we jullie hiermee kunnen helpen en adviseren je huid te behandelen zoals die dat verdient. Veel leesplezier!