Januari, 23, 2023

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN: Huidverbetering in 2023!

De wereldwijde pandemie heeft een grote reset in de schoonheid en persoonlijke verzorging’s wereld teweeg gebracht. Sinds de coronacrisis zijn we meer online gaan kopen, zo ook bij Thérèse Skincare webshop. 

 

Wauw, dat is snel gegaan! Een nieuw jaar staat weer voor ons klaar vol trends én goede voornemens. In 2023 blijven de huidverzorgingstrends zich ontwikkelen en veranderen. Wil je je huidverzorgingsroutine een boost geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben advies verzameld van toonaangevende huidverzorgingsprofessionals om door te geven aan jullie, welke huidverzorgingstrends en behandelingen furore gaan maken. Benieuwd naar de trends op huidverzorgingsgebied? Lees dan snel verder, we vertellen je alle ins & outs!


‘Nieuwe SCHOONHEIDSIDEALEN’

Voor meer dan 80% van de consumenten zijn het versterken van zelfvertrouwen en kwaliteit van de huid dé redenen om huidverzorging te kopen en gebruiken. Het schoonheidsideaal verandert en beweegt zich in 2023 vanuit ‘een perfect plaatje’ naar meer realiteit. Het gaat in 2023 om huidverbetering en waar is dat beter te behalen dan een bezoek aan een specialist in een schoonheidssalon of huidkliniek. Bij Thérèse skincare center staan wij altijd voor je klaar, jij die vragen hebt over jouw Skincareroutine, een peeling wil boeken voor een huid met acne, het verwijderen van pigment vlekken en nog zoveel meer. Het mooie voor ons en daardoor ook voor jou is dat wij door de beste merken worden getraind: Mesoestetic & Image Skincare. Dit blijven wij doen, aangezien wij alleen de allerbeste behandelingen en resultaten willen behalen. 

Huidverjonging staat altijd op de eerste plek en dit zal in 2023 makkelijker gemaakt worden door nieuwe producten en technieken. Onder andere door het gebruik van de ingrediënten retinol, glycolzuur en vitamine C voor thuis gebruik. Had jij al een nieuwe afspraak gemaakt bij Thérèse skincare center?

Samenvatting Interview met Thérèse & Marcel

Inmiddels Dé Mesoestetic expert salon van Amsterdam Zuid, klanten komen echter van ver daarbuiten: Wat is het geheim?

Thérèseinmiddels ben ik ruim 35 jaar actief in de wereld van huidverbetering en heb ik al 18 jaar Marcel als rechterhand. 

 – Nadat zij elkaar toevallig op straat tegenkwamen ontstond er al snel een ijzersterke basis om samen te werken. Marcel die oorspronkelijk uit Duitsland komt, heeft zijn plek gevonden in Amsterdam en wil er niet meer weg. –

 MarcelHet samenwerken met Thérèse is na al die jaren nog steeds erg prettig en professioneel. Een gedeelde passie als die van het verbeteren van de huid is iets wat ons beide elke dag weer drijft. In alle gezamenlijke jaren zijn wij altijd blijven innoveren in de dermatologie, hebben wij trainingen gevolgd bij medici en zijn we ons meer bezig gaan houden met medische kant van ons vak. 

 – Een van de merken waar zij mee werken is Mesoestetic. Dit is meer een medisch merk en om daar expert te worden zul je alle medische kennis eigen moeten maken, alle trainingen gevolgd hebben en behandelingen aanbieden die daadwerkelijk resultaat bieden –

 Wat kunnen mensen bij Therese-Skin Care Center vinden?

Thérèse: 35 jaar geleden is het allemaal begonnen met cosmetische producten, omdat de medische kant van schoonheidsspecialisten nog niet bestond. ‘Het was toen meer de nagels, make-up en acne-behandelingen’. Maar wij hebben altijd door de jaren heen, zeker met Marcel erbij, gedacht dat het beter kon. We waren op een medisch congres waar we dermatologen spraken, die ons de zin en de onzin van producten en werkzame stoffen uitlegden. 

In de tussentijd, hebben we veel trainingen gevolgd, bijvoorbeeld van een dermatoloog in een ziekenhuis in Rotterdam in een snijkamer. Hier hebben we enorm veel aan gehad en zo kunnen wij ons echt onderscheiden. Later zijn wij geslaagd voor de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten. We hebben ons ontwikkeld in de medische kant omdat we dat enorm leuk vinden en het resultaat gericht is.

 Hebben jullie nog tips of adviezen voor een goede huid?

Marcel: Dat is heel ingewikkeld, haha. Dan moeten wij echt de huid zien, want het is persoonlijk. Maar je hebt natuurlijk altijd de basis. Twee keer per dag reinigen, overdag én elke dag beschermen tegen het (zon)licht. Veel mensen denken dat het alleen om de zon gaat en die schijnt hier toch niet vaak. En tot slot een goede verzorging voor het slapen. 

 ThérèseWij merken hoeveel mensen nog niets hierover weten en alleen met water wassen. Nou, als er iets fout is, is dat het wel, want water droogt enorm uit. Mensen die niets gebruiken of mensen die denken dat als je niks gebruikt het allemaal wel goed komt. Als je verbetering wil, zul je er iets aan moeten doen. Wij ondersteunen hierbij. 

Neem contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak via:

Telefoonnummer: +31206640305

Email adres: [email protected]

Website: www.therese-skincareshop.com

Social media: thereseskincarecenter

 

Over Ons

Hi! Welkom op onze blog. Je kunt hier alles lezen over onze  behandelingen, producten en vooral advies en tips. We willen graag onze klanten zo goed mogelijk helpen met de juiste behandelingen en producten en dit doen we vanuit onze hart. We hopen dat we jullie hiermee kunnen helpen en adviseren je huid te behandelen zoals die dat verdient. Veel leesplezier!