Oktober 5, 2020

Een paar knaken korting of een betere huid: wat kies jij?

Prijsvechters en dozenschuivers heb je overal. Het is weliswaar hun goed recht, maar voor serieuze ondernemers is het soms hinderlijk en zelfs oneerlijk. Zeker als je, zoals in onze branche, met eveneens serieuze producten werkt die lang niet allemaal even goed zijn voor jouw aandoening. Deze aanbieders zitten ons echt onder de huid en dat is wel de laatste plaats waar wij ze willen hebben! Oftewel: tijd voor een tegengeluid!

Prijsafspraken

Waar we nog het meest moeite mee hebben, zijn partijen die beweren niet aan prijsconcurrentie te doen, maar dat indirect juist wèl doen. Wij hebben zelf overigens ook wel eens aanbiedingen. Dat doen we echter altijd met toestemming en in overleg met onze leveranciers. Deze aanbiedingen zijn bovendien puur bedoeld om bepaalde producten voor jou als klant toegankelijker te maken, omdat wij de geweldige resultaten van onze producten kennen.

De combinatie behandeling-product centraal

Wie ons al wat langer kent, weet dat wij vooral enthousiast zijn over de producten die wij bij onze behandelingen gebruiken en waarvan we weten dat ze voor jouw huid de beste oplossing zijn. En die door ons persoonlijk zijn getest. Die willen we dan voor thuisgebruik binnen de mogelijkheden die we hebben voor jou qua aanschaf bereikbaar maken. Onze aanpak is namelijk zeer persoonlijk en niet gericht op de massa. Bij ons staat daarom de behandeling in combinatie met het voor jou meest geschikte product centraal.

Ons cadeau aan jou

Geen twee personen hebben immers precies dezelfde huid en ook de individuele huid verandert door de jaren heen. Zodanig zelfs, dat wij ons behandelplan soms moeten aanpassen. Wij zullen je daarom ook nooit producten verkopen waar jij helemaal geen baat bij hebt. Dat is weggegooid geld en dan ben je dus alsnog duur uit. Een extra cadeautje weggeven bovenop spotprijzen is dan ook niet onze stijl. Wat wij wèl doen, is jouw huid zodanig verbeteren dat je weer lekker in je vel komt te zitten. En dat is het mooiste cadeau dat je kunt geven. De service krijg je er bij ons wèl gratis bij…

 Lieve groet,

 Therese & Marcel, Therese-Skin Care Center

Over Ons

Hi! Welkom op onze blog. Je kunt hier alles lezen over onze  behandelingen, producten en vooral advies en tips. We willen graag onze klanten zo goed mogelijk helpen met de juiste behandelingen en producten en dit doen we vanuit onze hart. We hopen dat we jullie hiermee kunnen helpen en adviseren je huid te behandelen zoals die dat verdient. Veel leesplezier!