Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling voor pigmentvlekken! Cosmelan biedt voor alle soorten verkleuringen van de huid, ook wel pigmentvlekken genoemd, een oplossing. Pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zonschade en tevens melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, worden met Cosmelan succesvol en doeltreffend aangepakt. Waardoor de pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen.  Pigment vlekken ontstaan doordat er in de huid teveel pigment, ook wel melanine genoemd, wordt aangemaakt op één plek in de huid. Dit kan worden veroorzaakt door onder andere  huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en door zonlicht. Het is dan ook erg belangrijk dat de huid preventief wordt beschermt tegen de zon met een minimale SPF van 30.

Wat onze klanten zeggen

“Ik ben een maand geleden begonnen met de Cosmelanbehandeling. De eerste keer had ik het masker 10 uren op. Gedurende die periode merkte ik nog niks, ook geen branding, prikkeling of i.d. Na het afspoelen van het masker en de volgende dag was mijn gezicht rood, verder geen bijzonderheden. De vervelling begon de 2e dag. Het begon bij de huid rond mijn mond en vandaar uit naar de rest van mijn gezicht. Het begon met wat ik zelf “gaten” noem, alsof de huid “openbrak”. Niet eng, wat het bloed niet of zo, het is gewoon een behoorlijke vervelling van de huid. Twee dagen later kon je a.h.w. de vellen van mijn gezicht trekken. Niet doen natuurlijk, maar ze waren dus best groot. De “zwaarste” vervelling was gedurende de 1e week; niet om aan te zien. Maar, het is alleszins de moeite waard. Al in de 2e week merkte ik dat vlekken begonnen te vervagen.  Door het gebruik van de melongel touch kreeg ik op de pigmentvlekken  korstvorming. Dit werd geleidelijk (in een periode van 1-2 dagen) donkerder. Rond de 3e dag begonnen zich barstjes te vertonen in de korst en ging het bladeren. Op de 4e dag raakte dat geleidelijk los (bv tijdens het wassen van het gezicht) en dan zit er “nieuwe”  huid onder. De donkere korstvorming ziet er niet bepaald fraai uit, maar tegelijkertijd vond ik het een bewonderenswaardig proces omdat er een steeds verbeterde huid tevoorschijn komt. Het proces gedurende de eerste 2 weken kan wat ongemakken met zich brengen, z.a. de vervelling 

  •  omdat de huid “open” is, brand het een paar minuten wanneer je producten opbrengt na reiniging van de huid.
  • de korstvorming voelt trekkerig aan; dit had ik 1 tot 2 dagen in de week

Met het 2e masker had ik ook een rood gezicht. De vervelling was aanmerkelijk minder, maar wel zichtbaar. Gedurende de 1e week na het 2e masker had ik vaak last van jeuk aan mijn gezicht, jeuk zoals tijdens een genezingsproces. Ook na het 2e masker had ik korstvorming, maar die waren niet zo donker als die in de 1e en 2e week. Niet alleen de vlekken vervagen langzaam maar zeker (sommige vlekken zijn hardnekkiger), maar ook de conditie en uitstraling van de huid verbeteren steeds. Na het 1e masker vervaagden de vlekken heel snel. Na het 2e masker gaat dat iets minder snel; ik merk langzaam maar zeker dat er “gaten” komen in de pigmentvlekken, alsof het pigment breekt; er komt dan lichtere huid te voor schijn. Het vergt dus geduld, maar het is ook het begin, ik heb een heel voor de boeg. Na verloop van tijd komen er meer foto’s om het proces te volgen.”

“Al 8 lange jaren heb ik last van pigmentvlekken/melasma, ik heb door de jaren heen alles geprobeerd om van deze lelijke vlekken op mijn voorhoofd en wangen af te komen maar helaas het mocht niet baten!  Sommige oplossingen waren tijdelijk, de vlekken werden iets lichter, het gaf een beetje hoop maar dat was nooit van lange duur.  Ik heb nooit stil gezeten en altijd naar nieuwe oplossingen gezocht, er moest toch immers iets zijn dat doet wat het belooft maar de moed zakte wel langzaam in mijn schoenen. En toen kwam Cosmelan op mijn pad bij Therese- Skin Care Center, ik dacht dit is het laatste wat ik ga proberen. Inmiddels 4 weken trouw 3x per dag aangebracht, de resultaten zijn verbluffend!! Mijn pigmentvlekken zijn verleden tijd, zeker 90%  van de vlekken zijn verdwenen al na 4 weken, nog even doorzetten en de laatste schaduwplekken gaan ook verdwijnen ik ben hiervan overtuigd! Ik ben niet alleen van mijn vlekken af, mijn huid is ook gladder en egaler. Ik kan iedereen die last heeft van pigmentvlekken Cosmelan aanraden, bespaar jezelf een hoop tijd, energie en geld om uit te zoeken wat je moet gebruiken om van je pigmentvlekken af te komen, Cosmelan werkt!! “

“De laatste jaren heb ik veel last van pigmentvlekken. Ik heb allerlei crèmes geprobeerd en behandelingen gehad bij schoonheidsspecialisten en dermatologen. Nooit was ik tevreden met de resultaten. Drie maanden geleden ben ik begonnen met de Cosmelan behandeling bij Therese-Skin Care Center. Ik ben erg goed voorbereid op de behandeling.  Dankzij de goede voorlichting van Therese wist ik wat me te wachten stond. Therese-Skin Care Center staat altijd voor je klaar als je vragen hebt of tussentijds naar je huid wil laten kijken. Na een week zag ik al resultaat; de pigmentvlekken verdwenen en mijn huid werd gladder en egaler. Ik ben heel erg tevreden over het product Cosmelan en de begeleiding die ik gekregen heb bij Therese-Skin Care Center.”