Augustus 3, 2020

Wij kruipen graag "in" andermans huid!

Als iemand ons vraagt wat wij precies doen, dan zeggen we wel eens dat we letterlijk en figuurlijk in andermans huid kruipen. Letterlijk, omdat we huidproducten tijdens behandelingen niet op, maar veelal in de huid aanbrengen. En figuurlijk omdat we ons vanuit onze eigen ervaring met huidproblemen goed in klanten kunnen verplaatsen. Onze behandelingen en producten zijn vooral (para)medisch en daar komt meer bij kijken dan je wellicht zou denken.  

‘Dat moet beter kunnen!’

Dat is trouwens niet altijd zo geweest, want ook wij zijn ruim 30 jaar geleden met cosmetische behandelingen begonnen. Van behandelingen met zuren hadden we nog niet gehoord. Wel hadden we toen al zoiets van ‘Dat moet toch beter kunnen’. Een bezoek destijds aan een medisch congres van U-Consultancy, een instituut dat medische opleidingen voor schoonheidsspecialisten verzorgt, betekende een keerpunt in ons bestaan. Sindsdien zijn wij ons gaan specialiseren in werkzame stoffen die de huid in gaan en niet alleen maar op het oppervlak werken.

Gezicht behandeling klei masker man

Fruitzuurpeelings, pigmentbehandelingen en microneedling

Alleen met fruitzuur- en andere chemische peelings dring je namelijk door tot de kern en zijn aandoeningen als acne, pigmentafwijkingen, couperose, rosacea, oppervlakkige rimpels, droge huid, vette huid, diepe rimpels en grauwe of vochtarme huid effectief te behandelen.

Dit doen wij voornamelijk met topproducten van Mesoestetic, Image Skincare en Cosmelan. Dankzij onze uitgebreide opleiding en ervaring weten wij precies welke mix van deze producten het meest geschikt is voor jouw huid. Om dit volledig verantwoord te kunnen doen, hebben wij ons gespecialiseerd in fruitzuurpeelings, pigmentbehandelingen en microneedling.

Ook voor de mannenhuid!

Wat nog niet iedereen weet, is dat ook mannen van harte welkom zijn voor een huidbehandeling! Van nature komen ze er weliswaar niet makkelijk voor uit, maar ook onze kerels zijn best ijdel. Ook zij hebben vaak last van dezelfde aandoeningen als vrouwen, die met evenveel succes kunnen worden behandeld. Alle opleidingen en certificaten die voor ons werk nodig zijn, hebben we destijds in snel tempo behaald. Omdat de ontwikkelingen niet stil staan, gaan we ieder jaar meerdere keren ‘op herhaling’. Vreemd is dat niet. Medische en paramedische behandelingen vragen een grondige kennis van onder meer mogelijke bijwerkingen, waaronder roodheid en vervellen.

Een ‘feestje’ voor je huid

Dus ook ná de peeling sta je er bij ons niet alleen voor. Kortom: reden genoeg om niet zelf maar wat te gaan rommelen en experimenteren! De meeste van onze klanten komen niet voor niets al vele jaren bij ons terug.Van sommige reviews worden we zelfs een beetje verlegen, zoals deze: ‘Therese-Skin Care Center is de beste van Amsterdam en zorgt er al 12 jaar voor dat ik geen dag ouder word! Therese en Marcel maken van elke behandeling een zorgzaam feest.’ Dus wil jij je huid ook trakteren op een ‘feestje’? Kom dan eens bij ons langs in de salon!  

Over Ons

Hi! Welkom op onze blog. Je kunt hier alles lezen over onze  behandelingen, producten en vooral advies en tips. We willen graag onze klanten zo goed mogelijk helpen met de juiste behandelingen en producten en dit doen we vanuit onze hart. We hopen dat we jullie hiermee kunnen helpen en adviseren je huid te behandelen zoals die dat verdient. Veel leesplezier!